Your cart

Plata si livrarea

Plata

Plata se face doar cu cardul la plasarea comenzii. Nu incasam plata ramburs.

Procesarea comenzii

Comenzile sunt procesate si predate la curier in ziua plasarii lor sau ziua urmatoare.

Comenzile plasate dupa ziua de Joi ora 15:00 vor fi procesate si predate la curier luni. Procedam astfel pentru a evita ca berea sa-si petreaca weekendul in depozitul companiei de curierat.

Livrarea

Livrarea se face folosind serviciile Fan Courier sau DPD. In majoritatea cazurilor coletul ajunge in 24-48 de ore de la expediere. In cazuri exceptionale, livrarea poate dura mai mult, caz in care va recomandam contactarea companiei de curierat pentru urgentarea livrarii.

Costul de transport este calculat la plasarea comenzii si se calculeaza in functie de greutatea coletului.

Livrarea nereusita

In cazul in care livrarea nu a reusit pentru ca adresa sau numarul de telefon au fost gresite iar coletul ajunge inapoi la noi clientul va achita returul si taxele de retrimitere.

In cazul in care coletul nu ajunge sa fie livrat iar vinovata se face compania de curierat vom retrimite coletul gratuit.

Colet deteriorat

In cazul in care, in urma transportului, coletul este deteriorat de asa natura incat una sau mai multe doze au fost sparte vom emite un cod de discount in valoarea dozelor deteriorate sau vom returna suma platita pe dozele deteriorate.

Comanda gresita

In rarul caz in care coletul nu contine toate produsele comandate sau alte produse decat cele comandate vom emite un cod de discount in valoarea dozelor lipsa/gresite sau vom returna suma platita pe dozele lipsa/gresite.